Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond


Hoopers 

 

Hoopers is geschikt voor bijna elke hond die het leuk vind om met de baas samen te werken. Groot, klein, oud en jong, omdat er in een Hoopers parcours geen sprongen voorkomen is deze sport fysiek weinig belastend en daardoor ook zeer geschikt voor senior honden die uit de sport komen, honden die in een revalidatie traject zitten , honden die door hun bouw geen belastende sport kunnen beoefenen (denk aan grote, zware rassen of rassen met lange ruggen) , maar ook jonge honden voor afwisseling in de training en eventuele voorbereiding voor de Agility.


Een Hoopers parcours kan bestaan uit hoops, tunnels, tonnen en hekjes. De hond moet door de hoops en de tunnels en om de tonnen en de hekjes heen lopen in een logische, vloeiende lijn. Hiervoor worden de onderdelen eerst apart aangeleerd, waarbij het belangrijk is dat de hond zelfstandig leert werken. Als de hond het principe van ieder toestel snapt, kan er opgebouwd worden naar de combinatie van meerdere toestellen. 


De hond leert zelfstandig werken en nadenken. 

 





Een strippenkaart, hoe werkt dat?  Je koopt een strippenkaart van 10 strippen. Elke keer als je een les bent geweest wordt er een strip afgetekend. De strippenkaart is 13 weken geldig, dit betekent dat je drie keer een les kan afzeggen. (minimaal 24 uur van te voren). Mochten wij de les cancelen wordt er uiteraard geen strip afgetekend.





Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.

E-mail
Info