Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond


Pubercursus


De pubercursus is bedoeld om samen na de basiscursus verder te gaan. In de pubercursus zullen de oefeningen uit de basiscursus verder uitgebouwd worden, met meer uitdaging en afleiding.

De pubercursus sluit naadloos aan op de basiscursus. Heeft u geen basiscursus bij ons gevolgd dan is het toch mogelijk om toch mee te doen. De pubercursus is geschikt voor alle bazen en honden die het leuk vinden om samen bezig te zijn.


Wat gaan we doen?

De cursus bestaat uit 10 praktijklessen van een uur. Er is geen theorieles, maar wel voldoende ruimte om vragen te stellen.

Tijdens de praktijklessen komen oefeningen aan bod als volgen, zitwachthier, ligblijfhier, hier komen, aandachtig volgen, vooruit sturen naar plaats en bij goed weer een bosles.


Daarnaast wordt er  ook aandacht besteed aan eventueel probleemgedrag van honden, zoals het trekken aan de lijn, agressie naar honden of mensen. En als u een specifieke vraag of probleem hebt horen wij het graag.

Indien u blijft trainen met uw hond heeft dat dus verschillende voordelen. U leert nieuwe oefeningen en bestaande oefeningen worden verder verbeterd, de lat wordt steeds hoger gelegd. Uw instructeur kan u helpen en steunen in het puberale gedrag van uw hond. En natuurlijk hebben ook uw medecursisten dezelfde "problemen" en kunt u elkaar adviseren en steunen.


Examen

De cursus wordt afgesloten met een examen. Iedere deelnemer aan deze cursus ontvangt een certificaat. 

Wat kost het?

De 10 praktijklessen inclusief examen kost € 99,00.

Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.

E-mail
Info