Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond


Puppycursus


In de eerste paar maanden leert een pup ontzettend veel. Een belangrijke periode voor de pup. U wilt uw pup een goede start geven? Dan is het verstandig om in deze periode te beginnen met de puppycursus.

De puppycursus bestaat uit een theorieles en 9 praktijklessen. De theorieles volg je zonder je pup. Bij de theorie- en praktijklessen mag iedereen in het gezin meekomen.

De puppycursus is voor pups vanaf 8 weken. Is je pup 20 weken of ouder dan kan hij meedoen aan de basisklas, of eventueel in overleg.

De theorieles

De eerste les van de cursus is een theorieles. Tijdens de theorie leer je je hond begrijpen. We vertellen over het leergedrag van honden, het effect van straf en belonen, hoe grenzen te stellen, hoe om te gaan met (opkomend) probleemgedrag, lichaamstaal, kalmerende signalen, spelletjes en meer. Tijdens deze theorieles is uw hond niet mee. Deze theorieles is voorafgaand aan de praktijklessen en wordt gegeven op de maandag avond om 18.30 uur.

De praktijklessen

Naast de theorieles zijn er 9 praktijklessen van maximaal 45 minuten.

Op speelse wijze leert de pup omgaan met andere pups en honden, hij leert diverse materialen kennen, vreemde geluiden en spelen met de baas.

De eerste stappen van gehoorzaamheid komen aan bod, zoals zit, staan, lig, wandelen aan de riem. Je leert een goede band opbouwen met je pup.

Tijdens elke praktijkles is er ook ruimte voor vragen.

Wat heb je nodig?

  • een riem van 1.80 m, geen flexlijn of slipketting
  • inentingsboekje
  • een gewone halsband of tuigje
  • kleine beloningsbrokjes
  • een speeltje


 

Wat kost het?

Een theorieles en negen praktijklessen kosten samen € 89,00.

In de prijs zijn inbegrepen een hand-out over de theorie en een puppypakket van Prins.

Halsbanden, riemen, beloningsbrokjes en speeltjes zijn ook te koop in onze hondenschool.


Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier 

 

Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.E-mail
Info