Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond!

 

Detectie


Neuswerk Detectie

Detectie voor honden is zowel voor jou als jouw hond zelf een leuke bezigheid. Detectie speuren houdt in dat je de hond laat zoeken naar een bepaalde geur. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van thee of tabak zijn, maar ook naar een kruid of bijvoorbeeld de geur van geld.

Waarom Detectie?
Detectie voor honden is een fantastische bezigheid waarin de specialiteiten van jouw hond optimaal gemotiveerd worden. Het reukorgaan van de hond is sterk ontwikkeld en stelt ze in staat om vanaf grote afstand geuren te herkennen en op te sporen. Met detectie wordt deze natuurlijke drang van de hond gemotiveerd. Door je hond doelgericht aan het werk te zetten zorgt dat niet alleen voor meer zelfvertrouwen bij de hond, maar wordt tegelijkertijd ook de focus tijdens het werk gestimuleerd.

Bij ons kan je in groepsverband deelnemen aan detectie speuren voor honden. Desgewenst kan een privéles natuurlijk ook. Elke les heeft een theorie- en een praktijkgedeelte. 

 De groepslessen worden op maandag- en dinsdag avond om 19.00 en 20.00 uur gegeven.

De groepsgrootte is maximaal 4 honden en de lessen duren ongeveer 1 tot 1,5 uur. 
Opgeven kan via de website.Wij werken met een kwartaal abonnement. 
Dit houdt in dat je elk kwartaal lessen kan kopen voor 75 euro. Hiermee kan je 1 keer in de week op een vast uur je les volgen.  Kom je elke week, heb je 12 lessen per kwartaal.  Kom je met een tweede hond, kost een tweede abonnement  65 euro.

Als je een keer niet kan, meld je je minimaal 24 uur van te voren af.  De lessen die je niet hebt genoten komen aan het eind van het kwartaal te vervallen. Het is wel mogelijk om je les op een ander tijdstip in dat kwartaal in te halen, dit gaat altijd in overleg áls er plaats is. 
Als het kwartaal om is, kan je weer een nieuw kwartaal abonnement kopen. 
Als je 2/3 deel van een kwartaal niet bent geweest, vervalt het recht op het volgen van de lessen op je vaste uur. 
 


Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.

E-mail
Info