Hét adres voor u en uw hond!

 

Detectie


Neuswerk Detectie

Detectie voor honden is zowel voor jou als jouw hond zelf een leuke bezigheid. Detectie speuren houdt in dat je de hond laat zoeken naar een bepaalde geur. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van thee of tabak zijn, maar ook naar een kruid of bijvoorbeeld de geur van geld.

Waarom Detectie?
Detectie voor honden is een fantastische bezigheid waarin de specialiteiten van jouw hond optimaal gemotiveerd worden. Het reukorgaan van de hond is sterk ontwikkeld en stelt ze in staat om vanaf grote afstand geuren te herkennen en op te sporen. Met detectie wordt deze natuurlijke drang van de hond gemotiveerd. Door je hond doelgericht aan het werk te zetten zorgt dat niet alleen voor meer zelfvertrouwen bij de hond, maar wordt tegelijkertijd ook de focus tijdens het werk gestimuleerd.

Bij ons kan je in groepsverband deelnemen aan detectie speuren voor honden. Desgewenst kan een privéles natuurlijk ook. Elke les heeft een theorie- en een praktijkgedeelte. 

 De groepslessen worden op maandag- en dinsdag avond om 19.00 en 20.00 uur, en op zaterdag 14.00 en 15.00 uur gegeven.

De groepsgrootte is maximaal 3 honden en de lessen duren 1 uur. 
Opgeven kan via de website.Elke cursus gaat per kwartaal. De kosten zijn 85 euro voor een kwartaal. Zie Nieuws voor uitleg over het kwartaal abonnement. 


Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.

E-mail
Info