Hét adres voor u en uw hond!


Paulien

Peace4Dogs, Geboren uit liefde voor mijn honden. 

Ik ben Paulien, getrouwd met Rob en we hebben twee dochters, Ayla en Dewi. Wij wonen samen met onze roedel honden, katten en ponys in Bergen in Noord Limburg. Mijn passie voor honden is er altijd al geweest. Vroeger thuis had ik Spikkel, een dalmatiër. En daarna Joep, een Drentse patrijs teefje. Door de komst van Rocky is de liefde voor de funsporten geboren.. dogfrisbee, dogdance, hoopers.

Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd van en met en door mijn honden. Na een aantal gerichte opleidingen en cursussen te hebben gevolgd mag ik mijzelf gediplomeerd Kynologisch instructeur noemen. Ook ben ik gecertificeerd gevorderd instructeur in Hoopers, Dogfrisbee en Dogdance. 

Sporten die ik zelf graag met mijn honden  Jace, Timber, Faya en Revi  beoefen zijn Hoopers, Detectie, Reddingshond en Dogfrisbee en daar ben ik elke week mee bezig.

Ik volg regelmatig cursussen, workshops en lezingen om bij te scholen en om samen te werken met mijn honden.

Samen met een fantastisch team van gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers run ik Hondenschool Peace4Dogs, met liefde voor de hond.

Rob

Mijn man, onze handyman ;-) Is met Timber actief in de Dogfrisbee en helpt ons waar nodig. 

 

Annemie

Mijn naam is Annemie Baltissen, getrouwd met Paul en samen hebben we 3 kinderen en inmiddels ook al weer 3 kleinkinderen. Al meer 20 jaar  hebben wij  border collies. Op dit moment Jaycee een teefje van 10 en Guinness een reu van 6. Al die jaren heb ik altijd aan hondensporten gedaan. Onder andere Agility, Obedience, treibbal en schapendrijven. Op dit moment doe ik met beide honden mantrailen en hooperen en met Guinness ook nog aan frisbee. 

Annemie heeft inmiddels diverse modules kynologie aan de Martin Gaus academie gevolgd. Ze verzorgt samen met Paulien de Hooperslessen en heeft daarvoor de Nadac instructeurs opleiding met succes gevolgd. 

Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.

 

E-mail
Info